Thema knuffels voor iedere gelegenheid

Bent u op zoek naar een uniek cadeau zoals een knuffel die op speelgoed lijkt? Binnen het thema knuffels maken wij cadeaus voor iedere gelegenheid. Is er binnenkort een babyshower of gender reveal party gepland? Of bent u op zoek naar een cadeau voor een geboorte? Wij pakken graag onze haakspullen erbij om een originele gehaakte knuffel of andere haakitems voor u te maken. Als u in de webshop een leuk haakitem ziet maar deze toch niet helemaal voldoet aan uw wensen, kunt u ons gerust mailen. In overleg is namelijk veel mogelijk! Wilt u de rups bijvoorbeeld in een andere kleur cadeau geven? Dan gaan wij hiermee aan de slag. Voor de dinosaurusliefhebbers hebben wij onze populaire Dino gemaakt waarvan u ook zelf de kleuren kunt bepalen. Dino is wat ons betreft de perfecte knuffel! Benieuwd naar de andere cadeaus in het thema knuffels? Ga gelijk naar de webshop!

Thema knuffels voor baby’s, peuters en kleuters

Baby's, peuters en kleuters zijn meestal dol op knuffels. Vanaf de eerste weken vinden ze het fijn om iets in hun handen te hebben en zo een begin te maken met het ontwikkelen van de motoriek. Dit is ook een van de redenen waarom er bij het geven van geboortecadeaus gelijk aan een knuffel wordt gedacht. Alleen het is dan wel zo leuk om een echt origineel cadeau te geven en het is belangrijk dat de knuffel kindvriendelijk is. Wij maken daarom alle knuffels zelf, zodat wij in de hand hebben welk materiaal wij gebruiken. Daardoor zijn de knuffels geschikt zijn voor zowel baby’s als peuters en kleuters. Ook kunt u bij ons een knuffel bestellen die geheel is afgestemd op uw wensen. Is er een ongelukje gebeurd? Alle haakitems in het thema knuffels zijn gemaakt van zuiver katoen en kunnen gewoon in de wasmachine. Naar welk soort cadeau bent u op zoekt? Laat het ons weten door een mail te sturen zodat wij een persoonlijk cadeau kunnen maken.

Gehaakte knuffels geïnspireerd op populaire films en series

De minions zijn bekend van de film ‘Verschrikkelijke ikke’ en ze blijven bij kinderen erg populair. Daarom hebben wij besloten om ze tot leven te brengen en aan te bieden in onze webshop. Ze zijn in allerlei varianten te verkrijgen en te gebruiken als sleutelhanger en als knuffel. Naast minions vindt u in onze webshop nog veel meer thema knuffels, zoals Ernie en Bert en Buurman en Buurman. Ook Pikachu en verschillende Angry Birds staan te popelen om hun nieuwe maatje te ontmoeten. Bekijk gauw welke knuffels er nog zijn en bestel de favoriete variant voor uw kind!