Handgemaakte gehaakte knuffel voor baby’s en peuters

Bent u op zoek naar een manier om op speelse wijze de motoriek van een baby of peuter te stimuleren? Geef dan een gehaakte knuffel cadeau! Wanneer kinderen knuffels aaien of er mee knuffelen is dit stimulerend voor de sensomotorische ontwikkeling. Door de verschillende materialen die in ons haakwerk worden gebruikt, maken kinderen op speelse wijze kennis met verschillende structuren. Voor het geven van geboortecadeaus is Schaap Jelmer bijvoorbeeld erg populair. Deze heeft een zacht pluchen lijfje en is verder gemaakt van zuiver katoen. Deze knuffel kan gepersonaliseerd worden door er een naam op te laten zetten. In deze knuffel zitten dus veel verschillende structureren verwerkt. Een andere gehaakte knuffel waarbij dit het geval is is Jelmer-Leeuw. Deze is uitermate geschikt als knuffel om cadeau te geven! In welke kleuren wilt u deze bestellen? Stuur gerust een mailtje om te overleggen.

Gehaakte knuffel zoekt nieuw maatje!

Het is bekend dat baby’s en peuters erg van knuffels houden en ze vinden het vaak fijn om ze overal mee naar toe te nemen. Met een knuffel kunnen ze nieuwe situaties oefenen en zo fungeert de gehaakte knuffel echt als een maatje. Als kinderen bijvoorbeeld iets niet durven dan spelen ze deze situatie eerst samen met de knuffel. Zo zijn ze alvast een beetje voorbereid op wat er komen gaat. Is uw kind op zoek naar een maatje? In onze webshop staan verschillende superlieve knuffels te popelen om hun nieuwe maatje te ontmoeten! Doe de favoriete gehaakte knuffel voor uw kind in uw winkelmandje en na afronding van het bestelproces wordt hij snel gemaakt en verzonden!

Mooi afgewerkte gehaakte items

Wanneer wij aan de slag gaan met een gehaakte knuffel kiezen wij onze materialen zorgvuldig uit. Wij vinden het belangrijk dat de knuffel nog een tijd mee kan en mooi blijft nadat deze in de wasmachine is geweest. Dit is de reden waarom ik gebruik maak van zuiver katoen. Ook voelt dit materiaal erg zacht aan in de handjes van uw kind. Daarnaast worden de knuffels netjes afgewerkt zodat er geen risico is op verstikkingsgevaar. Alle haakitems binnen het thema knuffels hebben veilige, kindvriendelijke ogen. Ga naar de webshop om uw favoriete haakproduct te bestellen. Zodra u heeft besteld komt de gehaakte knuffel zo snel mogelijk naar u toe!