Originele en handgemaakte geboortecadeaus

Bent u op zoek naar originele en handgemaakte geboortecadeaus? Wij maken handgemaakte knuffels die ook leuk kunnen dienen als decoratie voor in de kinderkamer. Naast knuffels maken wij nog meer gehaakte items, zoals sleutelhangers. Deze zijn heel veelzijdig te gebruiken om bijvoorbeeld aan een tas of jas te hangen. Bedenk maar in welke mini-vorm u graag een gehaakt exemplaar wilt hebben! Ook de kleurkeuze is aan u. Het liefst maken wij geboortecadeaus zo persoonlijk mogelijk dus stuur gerust een mailtje om te overleggen. Er is vaak veel mogelijk! Of u nu op zoek bent naar een gehaakte knuffel voor een genderreveal, ter decoratie of voor een babyshower, wij pakken graag onze haakspullen erbij om een origineel en uniek item te maken. Benieuwd naar wat voor soort geboortecadeaus wij de afgelopen tijd hebben gemaakt? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Geboortecadeaus voor jongens en meisjes

De zoektocht naar geboortecadeaus kan best lastig zijn. U wilt een origineel cadeau geven en het moet een cadeau zijn dat bij de baby past. Bekijk eens onze webshop met haakproducten waar u uitsluitend originele haakcadeaus vindt. Bent u op zoek naar de knuffel voor een pasgeborene? Kies dan voor een knuffel van zuiver katoen zodat deze zacht is om vast te pakken. Bij al mijn haakitems zorgen wij ervoor dat ze zijn afgewerkt met kindvriendelijke ogen. Er is dus geen enkele risico dat de baby de oogjes per ongeluk ingeslikt. Is de knuffel per ongeluk vies geworden? De knuffels kunnen allemaal goed gewassen worden en zullen dus zelfs na jaren nog steeds mooi blijven. Ga naar de webshop en bekijk al onze thema knuffels om te kijken welke geschikt is voor uw kindje! Heeft u uw keuze gemaakt? Klik dan op ‘in winkelwagen’ en na betaling komt de knuffel zo snel mogelijk naar u toe.

Gehaakte items van mooie kwaliteit

Heeft u de webshop bekeken en heeft u tussen de geboortecadeaus een knuffel gezien die u graag in een andere kleurcombinatie zou willen bestellen? Stuur ons een mailtje en wij pakken graag onze haakspullen er bij om een unieke, handgemaakte knuffel te maken. Zo wordt Schaap Jelmer vaak als geboortecadeau gegeven en kunt u bij de bestelling doorgeven welke naam u er graag op wilt hebben. De knuffel is 33 centimeter lang zodat de baby de knuffel goed kan vastpakken. Dit stimuleert de ontwikkeling van de fijne motoriek. In de webshop staan nog veel meer superlieve knuffels te popelen om hun nieuwe maatje te ontmoeten! Klik op uw favoriete exemplaar en nadat de bestelling rond is wordt de knuffel zo snel mogelijk verstuurd.